Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ώρα να γίνετε γνωστοί σε περισσότερους

Η ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης σας είναι πλέον τόσο σημαντική όσο και η φυσική. Προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερώσετε ένα ευρύ κοινό για το ποιοι είστε, τι κάνετε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν αφορά μόνο επιχειρήσεις. Πολλές κατηγορίες επαγγελματιών όπως μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, μεσίτες, δικηγόροι, ιατροί, προβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προωθήσουν σε ένα μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό τις δυνατότητες τους και να εξασφαλίσουν ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο στο μέλλον.

Η κατασκευή ιστοσελίδας έχει άλλους 2 παράγοντες στους οποίους πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή πριν την ολοκλήρωση του project. Την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Στην Social-Zeal.Gr σε συνεργασία με την Web-Masters.gr φροντίζουμε ώστε η ηλεκτρονική προβολή σας να είναι σύγχρονη, καλαίσθητη, χωρίς περιττό περιεχόμενο ώστε να μην κουράζει τον ενδιαφερόμενο. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα, αν επιθυμείτε, να αλλάζετε το περιεχόμενο της ενημερώνοντάς την τακτικά σχετικά με τα νέα σας.

web-masters-gr-marketing-1024x838
Ασφάλεια και Ταχύτητα φόρτωσης

Η κατασκευή ιστοσελίδας έχει άλλους 2 παράγοντες στους οποίους πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή πριν την ολοκλήρωση του project. Την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Για αρχή η ασφάλεια είναι ο ένας παράγοντας που οδηγεί την ιστοσελίδα σας στην επιτυχία. Πως μπορεί ένας ιστοτόπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ γιατί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ το site σας είναι πραγματικά ασφαλές.

Η ασφάλεια όμως δεν είναι αρκετή για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιστοτόπου. Η ταχύτητα και η αμεσότητα του πελάτη – χρήστη με την ιστοσελίδα ή το e-shop σας μεγαλώνει το ποσοστό επιτυχίας της και ο χρήστης μετατρέπεται από απλός επισκέπτης σε εν δυνάμει πελάτης σας. Χρησιμοποιώντας Dedicated Servers και optimized cloud μηχανήματα εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ταχύτητα για την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

computer-1591018_1920-1024x669
Σημαντικοί παράγοντες για την κατασκευή μιας σωστής ιστοσελίδας

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην σωστή σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων:

Η εικαστική προσέγγιση, η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην εικόνα και την φιλοσοφία της εταιρίας σας.

Η πλοήγηση, η οποία θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες του site σας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν χωρίς να περιπλανώνται άσκοπα με αποτέλεσμα να αποχωρούν από το website σας.

Η δομή των ιστοσελίδων, η οποία θα πρέπει να παρουσιάζει τις πληροφορίες με έναν εύχρηστο και λειτουργικό τρόπο που να ελκύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Ιστοσελίδες με δυνατότητα διαχείρισης περιεχομένου από τον επιχειρηματία, η οποία δίνει την δυνατότητα να ανανεώνονται οι σελίδες όσο συχνά θέλει χωρίς αυτό να είναι κουραστικό και δίχως κάποιο κόστος συντήρησης, γι’αυτό έχουμε σχεδίαση ένα περιβάλλον διαχείρισης απλό και εύχρηστο.Έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, προσθέτοντας αλλάζοντας ή αφαιρώντας απεριόριστες σελίδες με φωτογραφίες, περιγραφές, αρχεία κτλ.

Οι απαραίτητες πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης είναι αναγκαίες να περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα, ώστε να σας φέρουν πιο κοντά στον υποψήφιο πελάτη. Όσο πιο ποιοτικό περιεχόμενο περιλαμβάνουν οι ιστοσελίδες σας τόσο πιο κοντά θα φτάνετε στον στόχο σας, να μετατρέπετε τον επισκέπτη σε πελάτη!

Στην Social Zeal Αναλαμβάνουμε

Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κανείς να τη βρει; Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Το ξέρετε ότι μπορούμε σε διάστημα 1 εβδομάδας να κάνουμε ορατή την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης;

Εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο load

Γνωρίζετε ότι η amazon αυξάνει τα έσοδά της κατά 1% για κάθε 1/10 του δευτερολέπτου βελτίωσης της ταχύτητας του site της;
Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;
Στη Social-Zeal.Gr έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας. Χρησιμοποιούμε προχωρημένες τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.α) για να μειώνουμε στο έπακρο τον χρόνο φόρτωσης των site μας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται.
Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε Dedicated Servers

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, φιλοξενώντας τις ιστοσελίδες μας σε dedicated server τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστα datacenter.
Φροντίζουμε καθημερινά για την αδιάλειπτη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, την ασφάλεια και αποθήκευση των δεδομένων σε ξεχωριστό server και την υποστήριξη των πελατών μας.

Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που Φέρνουν Αποτέλεσμα

Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πολλές φορές και έχεις πρόοδο, τότε γίνεσαι καλός σε αυτό. Έτσι στη Web-Masters.Gr, έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις όχι απλά ιστοσελίδες. Κατασκευάζουμε σύγχρονα και αποδοτικά websites καθώς και λειτουργικά και κερδοφόρα e-shops.
Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή:
Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα. Κάθε δημιουργία μας είναι αυθεντική, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς.
Εκτός από τις υψηλές θέσεις που καταλαμβάνουν τα website μας λόγω του βελτιστοποιημένου κώδικα που χρησιμοποιούμε, η Web-Masters.Gr σε συνεργασία με την Social-Zeal.Gr προωθεί σωστά τις ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και στα social media.
Η Web-Masters.Gr εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων, αναλαμβάνει την κατοχύρωση ονόματος, καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.
Τις υπηρεσίες μας συμπληρώνουν η επαγγελματική φωτογράφιση και επεξεργασία των φωτογραφιών του χώρου και των προϊόντων σας καθώς και ο σχεδιασμός κάθε είδους εντύπων, καρτών και εταιρικών λογοτύπων)
Πετυχαίνουμε τους στόχους σας χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how των ανθρώπων μας.

Δημιουργούμε Ιστοσελίδες με Custom Design

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη.
Στη Web-Masters.Gr, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με custom design κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, με ειδικά προσαρμοσμένα design ανάλογα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Σχεδιάζουμε Responsive Ιστοσελίδες για κινητά & tablet

Σύμφωνα με το Google Consumer Barometer, οι χρήστες από Ελλάδα χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 συσκευές για την πλοήγησή τους στο internet.
Επιπλέον, το 50% των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά για την πλοήγησή τους στο internet, αντιμετωπίζουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα site. Το 23% αυτών των χρηστών επιλέγουν άλλο website που είναι συμβατό με κινητές συσκευές.
Στη SocialZeal, σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες από το 2013, είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο που δώσαμε προτεραιότητα στις τεχνικές του responsive web design και του mobile first web design

Φτιάχνουμε ιστοσελίδες με βάση τις ανάγκες σας

Χρησιμοποιούμε συστήματα ανοιχτού λογισμικού (open source) για να «στήνουμε» τις εφαρμογές μας και πιο συγκεκριμένα σε WordPress τo οποίο κατατάσσεται στα 5 πιο ευέλικτα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, έχοντας λάβει την εμπιστοσύνη του Λευκού οίκου, του μουσείου του Λούβρου, και περισσότερων από 1.150.000 sites παγκοσμίως.
Είναι επεκτάσιμο, σταθερό και ασφαλές, διαθέτει εύχρηστο backoffice και είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Παρέχουμε εύχρηστο back-office για τη διαχείριση των ιστοσελίδων σας

Με 1 ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που επιλέγουμε για τις ιστοσελίδες μας.
Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash
cytonn-photography-n95VMLxqM2I-unsplash

Έχετε μια ιδέα;

Δείτε τη να γίνεται πράξη

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.