Web Hosting / Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η επιλογή ενός σωστού μηχανήματος – server τόσο για την φιλοξενία όσο και για την συντήρηση του ιστοτόπου είναι το τρίτο πιο σημαντικό στάδιο στον δρόμο για την επιτυχία ενός ιστότοπου αυτής της κατηγορίας. Η συνεργασία μας με την Web-Masters.Gr στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία του website ή του e-shop σας. Οι Server μας είναι σε Ελλάδα, Γερμανία, και Ολλανδία σε κάποια από τα καλύτερα datacenter της Ευρώπης και εγγυούνται την σταθερότητα του ιστοτόπου σας με ταχύτητες σταθερές στα 100 mbp/s και uptime guarantee 99.7%. Αν υπάρχει η ανάγκη για περισσότερες παροχές μπορείτε μπορεί να μπει ο ιστότοπος σε ιδιωτικό vps όπου ο ιδιοκτήτης θα έχει αποκλειστική πρόσβαση διαχειριστή με την διαχείριση από την εταιρία μας. Η εταιρία μας είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων στην αγορά. Βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι να βοηθά τους συνεργάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του Internet και της Πληροφορικής, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της, επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση , αποτελεσματική και οικονομική λύση για κάθε ανάγκη του πελάτη.

2017-09-19-11.48.22-1024x717
computer-1591018_1920-1024x669

Στη Social-Zeal μπορούμε να παρέχουμε την καταχώρηση του ονόματος σας άμεσα σε όλες τις εν ενεργεία καταλήξεις, σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες του χώρου . Είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τις δικές σας επιχειρηματικές ιδέες. Δημιουργούμε και ενισχύουμε την ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Έχουμε την επίγνωση ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και γι’ αυτό έχουμε επενδύσει στον αυτοματισμό τον παρεχόμενων υπηρεσιών. Εσείς μας δίνετε ιδέες, εμείς παραδίδουμε επιτυχία. Η αποστολή μας είναι απλή. Να παραδώσουμε με συνέπεια την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας στο αγοραστικό κοινό, διατηρώντας παράλληλα την τιμιότητα και την ακεραιότητα μας για το πώς δουλεύουμε. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι πελάτες μας να μπορούν να επιτύχουν την αμοιβαία επιτυχία.

Βασικοί πυλώνες της δουλειάς μας

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας και η κατοχύρωση domain name ενεργοποιούνται άμεσα με την ολοκλήρωση της πληρωμής

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο μπορεί να είναι η μεταφορά ενός ιστοχώρου από έναν διακομιστή σε άλλων, αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ για σας.

Το cPanel είναι το καλύτερο εμπορικό πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εμπιστευτείτε το πιο Εύκολο, Εύχρηστο και Ασφαλές πάνελ διαχείρισης.

Η ασφάλεια πάνω από όλα. Όλοι οι servers μας είναι πάντα αναβαθμισμένοι και ασφαλείς από επιθέσεις. Παρακολουθούνται πάντα και γίνονται proactive κινήσεις για την αποφυγή κάθε προβλήματος.

10+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Web Ηosting μας κάνει να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και μέσο αιτημάτων υποστήριξης. Μιλήστε μαζί μας να λύσουμε την κάθε απορία σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης , αναβάθμισης και συντήρησης για το WordPress site σας. Εύρεση και επίλυση θεμάτων ασφαλείας και  προβλημάτων της εγκατάστασης σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλέφωνο η αίτημα υποστήριξης και θα απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας θέμα.

Το Backup είναι μια υπηρεσία που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και έτσι λαμβάνουμε καθημερινά πολλαπλά αντίγραφα των αρχείων εκτός server.

12
Χρόνια Εμπειρίας
1000+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
100%
Διαθεσιμότητα Υπηρεσιών
24/7
Ώρες Πραγματική Υποστήριξη
Συντήρηση ιστοσελίδας – φιλοξενίας

Η συντήρηση της ιστοσελίδας, και η συχνή αναβάθμιση του ιστοτόπου είναι το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό ζήτημα στην όλη κατασκευή και υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Για την ιστοσελίδα το απόλυτα σημαντικό είναι οι τυπικές ενημερώσεις ασφαλείας έτσι ώστε να προφυλάξουμε τόσο την ιστοσελίδα όσο και τον server από ενδεχόμενη επίθεση hacker, κάτι που παρατηρείται σχεδόν καθημερινά ακόμα και στα μεγαλύτερα blogs και sites του κόσμου. Η συντήρηση μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία ή ακόμα και σε μηναία βάση και βέβαια ένα από τα πρώτα βήματα αν όχι και το ποιο σημαντικό είναι το καθημερινό backup τόσο των αρχείων όσο και της βάσης δεδομένων της ιστοσελίδας μας έτσι ώστε σε ενδεχόμενο πρόβλημα να μπορούμε να ανατρέξουμε στην πιο πρόσφατη εικόνα της ιστοσελίδας μας.

Website maintenance Business Internet Network Technology Concept.
make-full-system-image-backup-windows-10.1280x600-800x375-1

Τα backup μπορούνε να κρατούνται και από τον server αλλά το πιο ασφαλές θα είναι να κρατούνται και σε τοπικό φάκελο στον υπολογιστή μας σε αρχείο τουλάχιστον ενός μηνά πίσω. Θα πρέπει να περιλαμβάνει αναλυτικά τα παρακάτω:

◦ Τον καθαρισμό της προσωρινής μνήμης

◦ Έλεγχο ενημερώσεων εφαρμογής

◦ Έλεγχο ενημερώσεων ασφαλείας

◦ Backup καθημερινό (έως 7 ημέρες πίσω) Εβδομαδιαίο (έως 1 μήνα πίσω) και μηνιαίο ( έως και 6 μήνες πίσω)

Έχετε μια ιδέα;

Δείτε τη να γίνεται πράξη

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.