DIGITAL MARKETING | SOCIAL MEDIA ROI | SOCIAL MEDIA MARKETING

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Κορυφαία Αποτελεσματικότητα – Υπηρεσία 360 – Business Plan.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων ανθρώπων. Άρα, η ενεργή παρουσία της εταιρείας σας στα δημοφιλη μεσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, TikTok)  θα φέρει σίγουρα, μεγάλη αναγνωρισιμότητα για την εταιρική σας ταυτότητα (brand), Ευρύα προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό που θα σας οδηγήσει σε περισσότερα κέρδη!

Στην Social-Zeal.gr διασφαλίζουμε την ορθή και ολοκληρωμένη παρουσία σας στα social media με ποιοτικό περιεχόμενο και στοχευμένες προωθητικές ενέργειες προς το πιο αποδοτικό κοινό ανάλογα με το αντικείμενο που προωθούμε.

DIGITAL MARKETING STRATEGY

Με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την επίτευξη των στόχων σας, χτίζουμε μια ξεχωριστή στρατηγική  για την επιχείρησή σας και επενδύουμε διαφορετικά στην εκάστοτε επιχείρηση για να επιτύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με το ελάχιστο δυνατό κόστος και χρόνο. 

Ολιστική Στρατηγική: Δεν υπάρχει σωστή ώρα για να ξεκινήσετε να προωθείτε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο. Σε αυτή την διαδικασία υπάρχει σίγουρα ο φόβος για το αποτέλεσμα. Εδώ ερχόμαστε εμείς στη Social-Zeal.Gr και βρισκόμαστε δίπλα σας για να βρούμε μαζί την πιο αποδοτική λύση για την επιχείρησή σας.
Συχνά ακούμε απο πελάτες: “Έχω δώσει χρήματα για διαφήμιση στα Social αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενα.” Το διαδίκτυο αλλάζει με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς και εμείς ενημερώμαστε συνεχώς για τις αλλαγές που μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμη και την πιο απαιτητική επιχείριση. Κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας και είμαστε πάντα στο πλευρό σας

Μπορούμε να αρχίσουμε με ένα

ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η τιμή είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική καθώς παρέχει όλες τις υπηρεσίες για ένα πλήρες πακέτο προώθησης της σελίδας σας, δημιουργία υλικού – content και διαχείρισης και διαφήμισης αυτής. Υπηρεσίες τις οποίες δεν θα συναντήσετε όλες μαζί σε ένα αντίστοιχο πακέτο της αγοράς.

Η διαχείριση διαφημίσεων Google ads & facebook ads δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο συχνά παρουσιάζεται. Είναι αρκετά εύκολο πλέον να διαφημιστείς, αλλά αν δεν γνωρίζεις τι κάνεις, καταλήγεις να ξοδεύεις περισσότερα απ’όσα κερδίζεις.

Οι δημοσιεύσεις προσαρμόζονται ανάλογα με την ανάγκη της επιχείρησής σας. Τα περισσότερα παρόμοια πακέτα στον ανταγωνισμό έχουν μια δημοσίευση τη μέρα ή μια δημοσίευση ανά 2-3 μέρες. Αυτό κάνει τα πακέτα μας πρωτοποριακά καθώς η κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες με τις οποίες πρέπει να προσαρμοζόμαστε με σκοπό να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ολοκληρωμένη κάλυψη από επαγγελματίες στο χώρο της εικόνας. Μεγάλο πλεονέκτιμα είναι, εκτός από την άριστη ποιότητα, και η ταχύτητα που ολοκληρώνεται η διαδικασία και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα που πραγματικά ξεχωρίζει. Οι φωτογράφοι μας και οι videographers είναι επαγγελματίες και το πακέτο εμπεριέχει φωτογράφιση και βίντεο με τελευταίες τεχνολογίας εξοπλισμούς. Από την επεξεργασία, μπορεί να δημιουργηθεί ένα video 15’’ το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην διαφημιστική μας καμπάνια. Επίσης η επεξεργασία που γίνεται μετά τη φωτογράφιση άπτεται του αντικειμένου και της θεματολογίας που από κοινού έχουμε επιλέξει. Τα περισσότερα ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς ειδικά σε αυτή τη τιμή δεν παρέχουν φωτογραφία και βίντεο, πόσο μάλλον υψηλής ποιότητας.

Η ταχύτητα σε συνδυασμό με τη ποιότητα διοχετεύεται και στα γραφιστικά όπου υπάρχει άμεση ταύτιση του πελάτη, τόσο σε απόψεις όσο και σε περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα; Ιδανικό. Η δημιουργία ενός GIF με ένα πρωτότυπο και μοναδικό εικαστικό, βοηθάει στην επίτευξη της διάδοσης του brand της επιχείρησης σας μέσα από τη χρήση του στα Social Media. Το γραφιστικό μας τμήμα δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα στα artwork της επιχείρησης που σχετίζονται με την ταυτότηα και τη γραμμή της, βγάζοντας ένα ποιοτικό υλικό σε ελάχιστο χρόνο για τη βέλτιστη λειτουργία των social media σας.

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας​

Ζητήστε μας τώρα μία προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το budget σας.