Web Hosting | Dedicated Hosting | Managed Hosting

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Κορυφαία Αποτελεσματικότητα – Υπηρεσία 360 – Business Plan.

Web Hosting - Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η επιλογή ενός σωστού μηχανήματος – server τόσο για την φιλοξενία, την απρόσκοπτη λειτουργία του website ή του e-shop σας, όσο και για την συντήρηση του ιστοτόπου είναι ένα ακόμη σημαντικό στάδιο στον δρόμο για την επιτυχία. Οι Server μας βρίσκονται σε Ελλάδα,  Γερμανία, και Ολλανδία σε κάποια από τα μεγαλύτερα καλύτερα datacenter της Ευρώπης και εγγυούνται την σταθερότητα του ιστοτόπου σας με ταχύτητες σταθερές στα 100 mbps και uptime guarantee 99.7%. 

Αν προκύψει η ανάγκη για περισσότερες παροχές μπορεί να μεταφερθεί το website ή το e-shop σε αποκλειστικά μηχανήματα είτε πρόκειται για vps (Virtual Private Servers) είτε για Dedicated Servers, όπου ο ιδιοκτήτης θα έχει αποκλειστική πρόσβαση διαχειριστή με τη δυνατότητα monitoring απο την εταιρείας μας.

Βασικός μας στόχος είναι να βοηθά τους συνεργάτες της να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται με την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς του διαδικτύου και της Πληροφορικής, αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της, επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση, αποτελεσματική και οικονομική λύση για κάθε ανάγκη του πελάτη.

Στη Social-Zeal μπορούμε να παρέχουμε την καταχώρηση του ονόματος σας άμεσα σε όλες τις εν ενεργεία καταλήξεις. Είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τις δικές σας επιχειρηματικές ιδέες. Δημιουργούμε και ενισχύουμε την ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Έχουμε την επίγνωση ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και γι’ αυτό έχουμε επενδύσει στον αυτοματισμό τον παρεχόμενων υπηρεσιών. Εσείς μας δίνετε ιδέες, εμείς παραδίδουμε επιτυχία. Η αποστολή μας είναι απλή. Να παραδώσουμε με συνέπεια την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας στο αγοραστικό κοινό, διατηρώντας παράλληλα την τιμιότητα και την ακεραιότητα μας για το πώς δουλεύουμε. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον, όπου μαζί με τους πελάτες μας θα κατακτήσουμε την αμοιβαία επιτυχία.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας και η κατοχύρωση domain name ενεργοποιούνται άμεσα με την ολοκλήρωση της πληρωμής

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο μπορεί να είναι η μεταφορά ενός ιστοχώρου από έναν διακομιστή σε άλλων, αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ για σας.

Το cPanel είναι το καλύτερο εμπορικό πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εμπιστευτείτε το πιο Εύκολο, Εύχρηστο και Ασφαλές πάνελ διαχείρισης.

Η ασφάλεια πάνω από όλα. Όλοι οι servers μας είναι πάντα αναβαθμισμένοι και ασφαλείς από επιθέσεις. Παρακολουθούνται πάντα και γίνονται proactive κινήσεις για την αποφυγή κάθε προβλήματος.

10+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Web Ηosting μας κάνει να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και μέσο αιτημάτων υποστήριξης. Μιλήστε μαζί μας να λύσουμε την κάθε απορία σας.

Είμαστε εδώ όποτε μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλέφωνο η αίτημα υποστήριξης και θα απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας θέμα.

Συντήρηση ιστοσελίδας – φιλοξενίας

Η συντήρηση της ιστοσελίδας, και η συχνή αναβάθμιση του ιστοτόπου είναι εξίσου σημαντικό ζήτημα στην συνολική σχεδίαση και υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Για την ιστοσελίδα θεωρείται άκρως σημαντικές τις τυπικές ενημερώσεις ασφαλείας έτσι ώστε να προφυλάξουμε τόσο αυτήν όσο και τον server από ενδεχόμενη επίθεση hacker, κάτι που παρατηρείται σχεδόν καθημερινά ακόμα και στα μεγαλύτερα websites του κόσμου. Η συντήρηση δύναται να υλοποιείται σε εβδομαδιαία ή ακόμη και σε μηναία βάση με εξίσου  σημαντικό το καθημερινό backup τόσο των αρχείων όσο και της βάσης δεδομένων του website.

Τα backup μπορούν να διατηρηθούν στον server ή στον αρκετά πιο ασφαλή αντίστοιχο τοπικό φάκελο του υπολογιστή. 

Η σωστή συντήρηση πρέπει να περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Καθαρισμός της προσωρινής μνήμης
  • Έλεγχος ενημερώσεων εφαρμογής
  • Έλεγχο ενημερώσεων ασφαλείας
  • Backup καθημερινό (Ιστορικότητα 7 ημερών) Εβδομαδιαίο (Ιστορικότητα 4 εβδομάδων) και μηνιαίο ( Ιστορικότητα 6 μήνών)

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας​

Ζητήστε μας τώρα μία προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το budget σας.