Δημιουργία Ιστοσελίδων | Website Marketing | Προώθηση Ιστοσελίδων 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κορυφαία Αποτελεσματικότητα – Υπηρεσία 360

Ώρα να γίνετε γνωστοί σε περισσότερους

Η ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης σας είναι πλέον τόσο σημαντική όσο και η φυσική. Προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερώσετε ένα ευρύ κοινό για το ποιοι είστε, τι κάνετε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν αφορά μόνο επιχειρήσεις. Πολλές κατηγορίες επαγγελματιών όπως μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, μεσίτες, δικηγόροι, ιατροί, προβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προωθούν σε ένα μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό τις υπηρεσίες τους και να εξασφαλίζουν ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο στο μέλλον.

Η κατασκευή ιστοσελίδας έχει ακόμη 2 παράγοντες στους οποίους οφείλουμε να εστιάσουμε πριν την ολοκλήρωση του project. Την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Στην Social-Zeal.Gr φροντίζουμε ώστε η ηλεκτρονική σας προβολή να είναι σύγχρονη, καλαίσθητη, χωρίς περιττό περιεχόμενο ώστε να μην κουράζει τον ενδιαφερόμενο. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα, εαν επιθυμείτε, να τροποποιείτε το περιεχόμενο της ενημερώνοντάς την τακτικά σχετικά με τα νέα σας.

Ασφάλεια και Ταχύτητα Φόρτωσης

Η ασφάλεια είναι ο ένας παράγοντας που οδηγεί την ιστοσελίδα σας στην επιτυχία. Πως μπορεί ένας ιστοτόπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία, εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ γιατί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ το site σας είναι πραγματικά ασφαλές.

Η ασφάλεια όμως δεν είναι αρκετή για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιστοτόπου. Η ταχύτητα και η αμεσότητα του πελάτη – χρήστη με την ιστοσελίδα ή το e-shop σας, μεγαλώνει το ποσοστό επιτυχίας και ο χρήστης μετατρέπεται από απλός επισκέπτης σε εν δυνάμει πελάτης σας. Χρησιμοποιώντας Dedicated Servers και optimized cloud μηχανήματα εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ταχύτητα για την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας

 

Σημαντικοί παράγοντες

για την κατασκευή μιας σωστής ιστοσελίδας

Εικαστική Προσέγγιση

Η εικαστική προσέγγιση, η οποία θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην εικόνα και την φιλοσοφία της εταιρίας σας.

Πλοήγηση

Η πλοήγηση, η οποία θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες του site σας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούν χωρίς να περιπλανώνται άσκοπα με αποτέλεσμα να αποχωρούν από το website σας.

Απαραίτητες Πληροφορίες

Οι απαραίτητες πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης είναι αναγκαίες να περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα, ώστε να σας φέρουν πιο κοντά στον υποψήφιο πελάτη. Όσο πιο ποιοτικό περιεχόμενο περιλαμβάνουν οι ιστοσελίδες σας τόσο πιο κοντά θα φτάνετε στον στόχο σας, να μετατρέπετε τον επισκέπτη σε πελάτη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MOBILE FRIENDLY

Σύμφωνα με το Google Consumer Barometer, οι χρήστες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 συσκευές για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, το 50% των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά για την πλοήγησή τους, αντιμετωπίζουν προβλήματα ασυμβατότητας με πολλα site. Το 23% αυτών επιλέγουν άλλο website που είναι συμβατό με κινητές συσκευές.

Στη SocialZeal, σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες από το 2013, είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο που δώσαμε προτεραιότητα στις τεχνικές του responsive web design και του mobile first web design

CUSTOM ΛΥΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε συστήματα ανοιχτού λογισμικού (open source) και πιο συγκεκριμένα το WordPress, τo οποίο κατατάσσεται στα 5 πιο ευέλικτα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, έχοντας λάβει την εμπιστοσύνη του Λευκού Οίκου, του μουσείου του Λούβρου, και περισσότερων από 1.150.000 sites παγκοσμίως.

Είναι πλήρως μορφοποιήσιμο, σταθερό και ασφαλές, διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και είναι βέλτιστα διασυνδέσιμο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε dedicated server τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστα datacenter.
Φροντίζουμε καθημερινά για την αδιάλειπτη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, την ασφάλεια και αποθήκευση των δεδομένων σε ξεχωριστό server και την υποστήριξη των πελατών μας.

CUSTOM DESIGN

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι το Design τους που είναι ιδιαίτερα ελκιστικό για τον επισκέπτη. 

Στη Social-zEal σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με custom design κάνοντας την πλοήγηση του χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία. Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, με ειδικά προσαρμοσμένα design ανάλογα το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ LOAD

Γνωρίζετε ότι η amazon αυξάνει τα έσοδά της κατά 1% για κάθε βελτίωση της τάξεως του ενός δεκάτου του δευτερολέπτου στην ταχύτητα του site της; Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site το εγκαταλείπουν αμέσως όταν αυτό αργεί να φορτώσει; Στη Social-Zeal.Gr έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.α) για να βελτιστοποιήσουμε το χρόνο απόκρισης των site μας. Επενδύουμε συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Στην Social Zeal Αναλαμβάνουμε

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στη Social Zeal έχοντας πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις όχι απλά websites. Κατασκευάζουμε σύγχρονες και αποδοτικες ιστοσελίδες καθώς και λειτουργικά και κερδοφόρα e-shops.

Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή:
Πάθος για δημιουργία που φέρνει αποτέλεσμα. Κάθε δημιουργία μας είναι αυθεντική, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς. Εκτός από τις υψηλές θέσεις που καταλαμβάνουν τα website μας λόγω του βελτιστοποιημένου κώδικα που χρησιμοποιούμε, η Social Zeal προωθεί αποδοτικά τις ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και τα social media. Η Social Zeal εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων, αναλαμβάνει την κατοχύρωση ονόματος, καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Τις υπηρεσίες μας συμπληρώνουν η επαγγελματική φωτογράφιση και επεξεργασία των φωτογραφιών του χώρου και των προϊόντων σας καθώς και ο σχεδιασμός κάθε είδους εντύπων, καρτών και εταιρικών λογοτύπων). 

Πετυχαίνουμε μαζί, τους στόχους που εσείς θέτετε χάρη στο υψηλό επίπεδο know-how των συνεργατών μας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - SEO

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κανείς να τη βρει; Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μία εβδομάδα αρκεί για να γίνει η ιστοσελίδα σας ορατή στις μηχανές αναζήτησης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με 1 ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που επιλέγουμε για τις ιστοσελίδες μας.

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά… παιχνίδι.

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας​

Ζητήστε μας τώρα μία προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το budget σας.