Δημιουργία E-shop | E-Commrce Marketing | Προώθηση E-shop 

Dropshipping E-shop

Ετοιμο σε 5 μέρες | 10.000+ προϊόντα με τουλάχιστον 80% κέρδος | Υποστήριξη 100.000+ προιόντων

ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

0 απαιτήσεις για αποθήκη

Το Dropshipping ως ιδέα έχει σχεδιαστεί εξ αρχής για να λειτουργεί με τη διαδικασία του μεσάζοντα ανάμεσα σε προμηθευτή και πελάτη. Αυτό ήρθαν και άλλαξαν στην Ελλάδα από το 2021 και μετά οι γνωστότερες πλατφόρμες διαμεσολάβισης κάνοντας απαιτητό απο τους επιχειρηματίες και να έχουν τη δική τους αποθήκη ή να φέρνουν τα προιόντα απο τους προμηθευτές σε δικό τους χώρο για να μπορούν να τα διανέμουν μέσω δικών τους διαδικασιών. Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς να απαντήσουμε και να επαναφέρουμε την έννοια του dropshipping σε συνεργασία με προμηθευτές εντος Ελλάδος και Ευρώπης και με δυνατότητα πρόσβασης σε πάνω απο 100.000 προϊοντα με την αμεσότητα που παρέχουν οι ίδιοι οι προμηθευτές με τις υπάρχουσες αποθήκες τους. 

Στοχευμένο Marketing Plan

Οι παραδοσιακοί τρόποι προώθησης και διαφήμισης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, για παράδειγμα δημιουργώντας ένα φυλλάδιο ή μια καταχώρηση σε έντυπη εφημερίδα, είναι συχνά πιο ακριβοί από τα ηλεκτρονικά μέσα. Στην πραγματικότητα, ένα e-shop είναι ένα διαφημιστικό μέσο από μόνο του, ακόμη περισσότερο αν συνδυάζεται με άλλα κανάλια digital marketing όπως Facebook, Instagram, YouTube, Google Ads κ.λπ. Επιπροσθέτως ενα ηλεκτρονικό κατάστημα στοχεύει στις πωλήσεις όχι απλώς στην παρουσία. Για αυτό και τα marketing plans μας είναι τόσο ευέλεικτα για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. 

Live Παρακολούθηση των τιμών

Η παρακολούθηση των τιμών ειναι το πρώτο μέλημα για την επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος. Φροντίζουμε πάντα να διαβάζουμε τον ανταγωνισμό και μέσω της σταθεροποίησης των τιμών πετυχαίνουμε να βρισκόμαστε πάντα ενα βήμα μπροστά του. Το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα αλλα και το σύνολο της Ευρώπης έχει μάθει να δουλεύει με τη σύγκριση των τιμών. Ωστόσο παρατηρείται πλεόν και απο έρευνες γνωστών εταιριών οτι το κοινό δεν ασχολείται αποκλειστικά με τις τιμές αλλα και με την ποιότητα που παρέχεται απο το εκάστοτε κατάστημα. Σε αυτό το σημειο εμεις παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία πλήρως λειτουργική και ασφαλής και βρισκόμαστε πάντα ενημερωμένοι για τους κυνδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει ενα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι προτάσεις μας βρίσκονται στη διάθεση των συνεργατών μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προλαβαινουμε τα χειρότερα και έτσι να κρατάμε όχι μονο τους πελάτες μας ασφαλείς αλλα και τους πελάτες των πελατών μας! 

Άμεση ενημέρωση αποθέματος

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει στους επισκέπτες, εν δυνάμει πελάτες σας, να εντοπίσουν τα προϊόντα σας και να προχωρήσουν σε άμεση αγορά όλο το 24ωρο από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Επίσης παρέχει την ευκολία άμεσης πληρωμής ή επιλογής να πληρωμής κατα την παράδοση, διευκολύνοντας τις αγορές και δίνοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης

Ένα e-shop “φιλικό” προς τις μηχανές αναζήτησης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να δουν, να κατανοήσουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενό και τα προϊόντα του και να το επεξεργαστούν αποτελεσματικά.

Έξυπνο καλάθι αγορών

Το έξυπνο καλάθι αγορών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) μπορεί να μετατρέψει έναν απλό επισκέπτη σε ενεργό πελάτη, καθώς παρέχει βασικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την επιτυχία. Τα χαρακτηριστικά αυτά, όπως και άλλα πιο εξειδικευμένα, που για τους περισσότερους αποτελούν πολυτέλεια ,για εμάς είναι πρωταρχικός στόχος.

Έξυπνα φίλτρα προϊοντων

Ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό για την επιτυχία ενος ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες τη δυνατότητα να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν ανάμεσα στις χιλιάδες που προσφέρουμε. Η πληθώρα φίλτρων (Attributes), όπως η ταξινόμηση των προϊόντων ανά τιμή, χρώμα, μέγεθος, ποιότητα κλπ., καθιστούν την αναζήτηση και κατ’ επέκταση την αγορά προϊόντων εύκολη φιλική προς τον επισκέπτη ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του E-shop.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MOBILE FRIENDLY

Η φιλική προς τις κινητές συσκευές σχεδίαση που εμπεριέχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα μεγέθη οθόνης, εξασφαλίζει τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία στο εκθετικά αυξανόμενο κοινό που επιλέγει αυτόν τον τρόπο περιήγησης.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής στους πελάτες, όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal, τραπεζικό έμβασμα και άλλα. Θα πρέπει επίσης να έχει ασφαλή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και σαφείς πολιτικές επιστροφής χρημάτων και αντικατάστασης προϊόντων.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων στον καταναλωτή αλλά και μαζικό έλεγχο του αποθέματος στο διαχειριστή. Η άρτια οργάνωση του καταλόγου των προϊόντων και η συστηματική ανανέωση αυτού αποτελούν βασική προυπόθεση.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει γρήγορη και εύχρηστη πλοήγηση ικανή να μετατρέψει σε πελάτη ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.  Αυτό επιτυγχάνεται με γρήγορη φόρτωση σελίδων, αποτελεσματική αναζήτηση και επαρκείς πληροφορίες προϊόντων.

 

EXCLUSIVE ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Η φιλοσοφία μας στην Social Zeal είναι η δημιουργία όχι μόνο καλαίσθητων ιστοχώρων αλλά κυρίως αποδοτικών και επικερδών e-shop. 

Σε αντίθεση με το τυπικό e-shop οι γνωστές πλατφόρμες που μπαίνουν στη διαδικασία σύγκρισης τιμών δεν ειναι το ιδανικό σημείο επικοινωνίας για το πλάνο μας. Παρέχουμε διαφημιστικά πακέτα και πλήρη υποστήριξη αυτών με σκοπό και στόχο την αποτελεσματικότερη διαφήμιση τόσο για εσάς όσο και για τους εν δυνάμη πελάτες σας. Στόχος του dropshipping ειναι ο συνδυασμός ποιότητας – τιμής αλλα σε επίπεδο εμπειρίας πελάτη. 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

ένας ακόμα πυλώνας στην επιτυχία ενός εγχειρήματος όπως αυτό του dropshipping αλλά και στο σύνολο της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι η ψυχολογία του πελάτη και πως αυτός βλέπει το κατάστημα. Δεν αρκεί να του δώσουμε ενα ευκολο κουμπί και μια καλή τιμή. Το σημαντικό είναι να του εμπέυσουμε εμπυστοσύνη με σκοπό όχι μόνο να μας προτημίσει αλλά και να μας προτείνει παρόλο που ενδεχεται η τιμή μας να ειναι λιγο πιο ηψηλή απο τον ανταγωνισμό. 

Κατασκευή eshop απόλυτα εναρμονισμένου με τον κανονισμό προσωπικών δεδομένων GDPR – (General Data Protection Regulation) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Ο team leader μας είναι και πιστοποιημένος DPO και μπορούμε να παρέχουμε με υπογραφή μια ολοκληρωμένη λύση σε έναν απο τους πιο νευραλγικούς τομείς της Ευρωπαϊκής αγοράς!

Αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του e-shop με τα πιο γνωστά ERPs με σκοπό να υπάρχει ευκολότερη διαχείριση των προϊοντων καθώς και άμεση μεταβολή και συγχρονισμός τους με βασικά χαρακτηριστικά οπως ειναι οι τιμές, το απόθεμα κ.α.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλαπλά εκπτωτικά κουπόνια με διαφορετικές ημερομηνίες ή ποσότητες. Για παράδειγμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αυτόματη καμπάνια στο Facebook που θα αναρτηθεί στις 3:00 π.μ. και θα προσφέρει στους τρεις πρώτους πελάτες έκπτωση 50%, 70% ή 90% στο Eshop μας! Εναλλακτικά μπορούμε να δηλώσουμε ότι «Μόνο για σήμερα και με το εκπτωτικό κουπόνι ΧΧΧ θα λάβετε έκπτωση 50%». Το εκπτωτικό κουπόνι θα λήξει μετά τις τρεις πρώτες αγορές ή τα μεσάνυχτα και η εκπτωτική καμπάνια θα λήξει αυτόματα. Με παρόμοιο τρόπο, μπορούμε να ανταμείψουμε έναν πελάτη συμπεριλαμβάνοντας ένα εκπτωτικό κουπόνι στην παραγγελία του που θα μπορούσε, για παράδειγμα, να προσφέρει έκπτωση 10% στην επόμενη αγορά του!

Οι πελάτες Β2Β (χονδρικής) μπορούν να διαχωρίζονται πολύ εύκολα από τους πελάτες B2C (λιανικής). Μπορούμε να έχουμε πλατφόρμα B2B & B2C μέσα στο ίδιο Eshop, ή να κατασκευάσουμε κλώνο με διαφορετικό Domain αλλά με ένα κοινό CMS!

Οι πελάτες μπορούν να έχουν διαφορετικές τιμές για το ίδιο προϊόν. Για παράδειγμα, μπορούμε να παρακολουθούμε τα έσοδα που έχει δημιουργήσει ένας πελάτης στο Eshop σας και να προσαρμόσουμε αυτόματα μια μοναδική έκπτωση για τον συγκεκριμένο πελάτη! Ένας άλλος τρόπος που συναντάμε περισσότερο στα B2B Eshops είναι να δημιουργήσουμε κατηγορίες εκπτώσεων (B2B Groups) και κάθε πελάτης να ανήκει σε μία από αυτές. Στη συνέχεια, μπορούμε να αλλάξουμε την κατηγορία στην οποία ανήκει κάθε πελάτης, ανάλογα με τα έσοδα που αποφέρει για την επιχείρησή σας.

Ολοκληρωμένη λύση

Η άρτια γνώση του αντικειμένου, η άμεση επαφή με ανθρώπους σε στρατηγικές θέσεις και οι άμεσες και έμμεσες συνεργασίες με τα γνωστά Marketplaces αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας που μας καθιστά έναν ολοκληρωμένο (All-in-One) συνεργάτη με τον οποίο θα οδηγήσετε την επιχείρηση σας  στην επιτυχία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ E-SHOP

Αρκετές έρευνες και παγκόσμιες στατιστικές σκιαγραφούν τους λόγους για τους οποίους τα ηλεκτρονικά καταστήματα υπερτερούν των φυσικών καταστημάτων:

BASIC E-SHOP 15.000 ΠΡΟΙΟΝΤΑ

από 2.500,00 € ΜΟΝΟ 1990,00 €

MANAGED PREMIUM HOSTING

από 250,00 €

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας​

Ζητήστε μας τώρα μία προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το budget σας.