Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.

Η 15ετής και πλέον εμπειρία μας στο χώρο, η άριστη γνώση του αντικειμένου μας, η εξειδίκευση μας σε πολλούς τομείς, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών καθώς και η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση στο χώρο, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Η ερευνα και η ανάλυση, για την εύρεση της πιο αποτελεσματικής λύσης για τις ανάγκες σας ειναι το βασικό συστατικό για την επιτυχία. 

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στην αγορά και εκτελούμε με μεγάλη επιτυχία διαφημιστικές ενέργειες οι οποίες εγγυώνται τη βελτίωση της εικόνας και των πωλήσεων. Στόχος μας είναι η άρτια και άμεση υλοποίηση του εκάστοτε project.

Δημιουργούμε “προσωποποιημένο” επιχειρηματικό πλάνο που μας βοηθάει να εστιάσουμε τόσο στις ανάγκες σας όσο και να αξιοποιήσουμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τα εργαλεία και το budget της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. 

Με έξυπνους και απλούς τρόπους προώθησης εξασφαλίζεται το άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον της επιχείρησης, αλλά και αυξάνονται ο τζίρος και το περιθώριο κερδών.

Τόσο η εμπειρία μας όσο και η παρουσία μας στο χώρο τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες μιας επιχείρησης και έτσι να χτίζουμε σε συνεργασία με τον πελάτη websites ή e-shops που φέρνουν αποτελέσματα και όχι απλώς μια παρουσία. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Social-Zeal.Gr ιδρύθηκε το 2020 και αποτελεί την εξέλιξη και την κοινή πορεία μιας ομάδας, με υψηλά standards για την τεχνολογία πληροφορικής και πιο συγκεκριμένα του διαδικτύου, με πάθος τη μετατροπή ενός “λευκού καμβά” στην παρουσίαση της ολοκληρωμένης εικόνας μιας επιχείρησης. Όταν μιλάμε για τη δουλειά μας τη συγκρίνουμε με την τέχνη και πιο συγκεκριμένα με τη δημιουργικότητα που απορρέει μέσα από αυτήν. Επενδύουμε στην ολοκληρωμένη και πλήρη εικόνα για την επιχείρηση για την οποία εργαζόμαστε και όχι απλώς στην παρουσία της. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε Ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και να τις μετατρεπουμε σε ενεργούς πόλους έλξης νέων πελατών και όχι απλώς επισκεπτών. Εργαζόμαστε με εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες παρουσίας τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή.

Ο Team Leader μας και υπεύθυνος της ομάδας μας, Καφές Ευάγγελος, αφού πέρασε και πήρε με επιτυχία την Πιστοποίηση DPO του Εργαστηρίου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Ήρων (labheron.gr) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συνέχισε ως συνεργαζόμενος καθηγητής στα προγράμματα Web Design και E-shop του  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Παν.Αιγαίου μέσω του (ΤΠΕ) Ήρων (labheron.gr).

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ

Λειτουργούμε με γνώμονα την ευκολότερη χρήση του ιστοτόπου σε συνδυασμό με το ποιοτικό και πρωτότυπο περιεχόμενο και την μοντέρνα παρουσίαση της εταιρείας στους εν δυνάμει πελάτες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό,  προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο, αισθητικά και λειτουργικά, αποτέλεσμα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη τόσο κατα τη διάρκεια όσο και μετά την ολοκλήρωση του project και χτίζουμε μια στενή συνεργασία για ό,τι χρειαστείτε στο μέλλον.

ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην παγκόσμια βιομηχανία της τεχνολογίας. Προσαρμοζόμαστε στις συνεχείς αλλαγές γρήγορα και αποδοτικά. Χρησιμοποιήσουμε νέες τεχνολογίες που προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

PROJECTS ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
0
PREMIUM E-SHOPS
0 +
ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΥΘΗΚΑΝ
0 +
ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΩΔΙΚΑ
0 +

O TEAM LEADER ΜΑΣ

Ευάγγελος Καφές

Founder & CEO

Τα τελευταία χρόνια, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στις διαδικτυακές στρατηγικές περισσοτέρων από 150 εταιρειών σε διάφορους κλάδους. Οι στρατηγικές που δημιουργήσα με την ομάδα μου είχαν να κάνουν με διαδικτυάκές εφαρμοφές, εταιρικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και το σύνολο της εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο.
Ταυτόχρονα και μέσω του Εργαστηρίου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) ΗΡΩΝ (labheron.gr) εργάστηκα ως συνεργαζόμενος καθηγητής στα προγράμματα Web Design και E-shop αντίστοιχα του  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Παν.Αιγαίου και είμαι επίσημο μέλος του Researchers Book ( Researchersbook.gr).
Από τα πρώτα μου βήματα, ένα δίδαγμα στάθηκε οδηγός στην πορεία μου στο χώρο των τεχνολογιών του διαδικτύου, η ουσία του οποίου μπορεί να περιγραφεί στο εξής παράδειγμα:
Φανταζόμαστε ένα μικρό κατάστημα στην πολυπληθή Times Square της Νέας Υόρκης, τον πλέον πολυσύχναστο δρόμο του πλανήτη. Το εν δυνάμει αγοραστικό κοινό, θα βρει το κατάστημά μας παγερά αδιάφορο εάν δεν έχουμε οραματιστεί και υλοποιήσει ένα πλάνο προβολής της επιχείρησης μας. Αυτό δε διαφέρει σε τίποτα απο το διαδικτυακό εμπόριο. Η καλύτερη εικόνα, το πιο γρήγορο e-shop, το μοναδικότερο προϊον δε θα μετουσιωθούν σε πωλήσεις αν δεν υποστηριχθούν απ΄ την προβολή και διαφήμιση της επιχείρησης.
Αυτό το απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας καλούμαστε να προσφέρουμε εμείς! 
Δημιουργούμε εξ ολοκλήρου την εικόνα σας, στους επισκέπτες της σελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. 
Δεν αρκεί να κερδίσουμε την προσοχή του πελάτη αλλά και την εμπιστοσύνη του.

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας​

Ζητήστε μας τώρα μία προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το budget σας.