ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

F.A.Qs

Μέσα από μικρές ερωτήσεις, βρείτε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Αν δε βρίσκετε αυτό που χρειάζεστε…ρωτήστε μας!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην εποχή μας όποια εταιρία δεν έχει σελίδα στο ίντερνετ είναι σαν να μην έχει γραφείο ή κατάστημα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στο εξωτερικό.

Η Ελλάδα δεν απέχει πολύ από αυτή τη θεώρηση. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, καθώς υπάρχουν ακόμη εταιρίες που δεν ξέρουν ότι υπάρχει το διαδίκτυο. Φτιάχνοντας την δική σας ιστοσελίδα έχετε σημαντικό προβάδισμα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να ωφεληθεί κανείς από μια σελίδα στο ίντερνετ. Οι περισσότερες εταιρίες χρησιμοποιούν τις σελίδες τους για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, το κόστος διαφήμισης κτλ.

Στην εποχή μας όποια εταιρία δεν έχει σελίδα στο ίντερνετ είναι σαν να μην έχει γραφείο ή κατάστημα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στο εξωτερικό.

Η Ελλάδα δεν απέχει πολύ από αυτή τη θεώρηση Πρέπει να εκμεταλλευτείτε το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, καθώς υπάρχουν ακόμη εταιρίες που δεν ξέρουν ότι υπάρχει το διαδίκτυο. Φτιάχνοντας την δική σας ιστοσελίδα έχετε σημαντικό προβάδισμα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να ωφεληθεί κανείς από μια σελίδα στο ίντερνετ. Οι περισσότερες εταιρίες χρησιμοποιούν τις σελίδες τους για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, το κόστος διαφήμισης κτλ.

 Ενίσχυση Μάρκετινγκ Προϊόντων και Υπηρεσιών σε Παγκόσμιο Κοινό
• Η ιστοσελίδας ενισχύει τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης σε παγκόσμιο κοινό. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις αναφέρουν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας τους σε όλες τις διαφημίσεις τους.
• Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να δείξει στους υποψηφίους πελάτες την ποικιλομορφία των προϊόντων και των υπηρεσιών της, 24 ώρες το 24ωρο.
• Μείωση Δαπανών από διαφήμιση, πωλήσεις κτλ.
• Μείωση τεράστιας δαπάνης για καθυστερήσεις των εκτυπώσεων, επίσης της δημοσίευσης και της διανομής εντύπων.

Η ποιοτική ιστοσελίδα τονώνει το σύγχρονο προφίλ μιας επιχείρησης. Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας αξιολογούν το μέγεθος μιας επιχείρησης από την εμφάνιση, αλλά κυρίως από την πληροφόρηση που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας.

Έτσι πολλές επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πετυχαίνουν αύξηση πωλήσεων και εφάμιλλη αντιμετώπιση με ηγέτες του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται, λόγω της ιστοσελίδας τους.

Η ύπαρξη ιστοσελίδας συμβάλλει και στην καλύτερη παρουσία της επιχείρησής σας στο εξωτερικό, όπου η ύπαρξη δικτυακού τόπου θεωρείται αυτονόητο.

Η ύπαρξη «μιας οποιασδήποτε» και κακοφτιαγμένης σελίδας μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα από τα παραπάνω αποτελέσματα και μπορεί να μειώσει το προφίλ μιας επιχείρησης.

Ένα domain name ( όνομα Internet ) είναι ένα όνομα που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε με εύκολο τρόπο να συνδεθούμε με τον παγκόσμιο ιστό.

Το όνομα αυτό προσδιορίζεται περαιτέρω από μία κατάληξη που χαρακτηρίζει κατά κάποιο τρόπο την «περιοχή» του δικτύου στην οποία ανήκει.

Έτσι, για τον χώρο ονομάτων με κατάληξη [.gr] ένα domain name θα έχει την μορφή onomasas. gr και επισκεπτόμαστε τις σελίδες που του αντιστοιχούν γράφοντας σε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο μια διεύθυνση της μορφής https://www.onomasas.gr.

Μπορείτε να καταχωρήσετε το domain name μέσω της εταιρίας μας ή μέσω άλλου καταχωρητή.

Το κόστος του ονόματος εξαρτάται από τον καταχωρητή στον οποίο επιλέγετε να καταθέσετε την αίτηση εκχώρησης.

Τα χρήματα ορίζονται αποκλειστικά από τον καταχωρητή. Για ονόματα τα οποία κατατίθενται απευθείας στο μητρώο, το κόστος αλλάζει ανάλογα με την επιλογή σας στο θέμα του καταχωρητή.

Η Social-Zeal έχει την δυνατότητα καταχώρησης και είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει για όλα τα ονόματα με την κατάληξη .gr αλλά και εξωτερικού.

Το Τμήμα Διαχείρισης Ονομάτων είναι υπεύθυνο για τις καταχωρήσεις που γίνονται και κάθε καταχώρηση στην βάση δεδομένων που διατηρεί εξασφαλίζει την μοναδικότητα του ονόματος που έχετε επιλέξει.

Έτσι, το onomasas.gr είναι διαφορετικό από το onomasas.com ή το onomasas.co.uk, τα οποία δεν αποκλείεται να υπάρχουν και να λειτουργούν, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει δεύτερο με την ίδια κατάληξη. Τα ονόματα εκχωρούνται από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) και εγγράφονται στο μητρώο σαν εκχωρημένα.

Αυτό είναι ακόμη μια απόδειξη της ανωτερότητας της εταιρίας μας σε επίπεδο ποιότητας στην εξυπηρέτηση πελατών και στην τεχνική υποστήριξη, η οποία είναι διαθέσιμη από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα καθημερινά (και τα βράδια με συνεχή έλεγχο των εισερχόμενων email) αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους σας​

Ζητήστε μας τώρα μία προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας και το budget σας.